Knallvær til helgen

kommentarer

Et solid høytrykk bygger seg opp over Russland de neste dagene, og vil etterhvert holde lavtrykk og fronter på god avtand fra landet vårt.

Onsdag til fredag blir det fremdeles skyet og perioder med regn og kuling i Sør-Norge grunnet fronter som kommer inn fra vest, mens Nord-Norge får strålende vær grunnet fralandsvind.

I helgen vil derimot høytrykket i øst holde frontene i vest på avstand, noe som betyr perioder med pent vær fra Vestlandet og nordover til de ytre strøkene av Nord-Norge. Det er som alltid noen unntak. Lørdag vil en svak front trolig gi spredt regn til Nordland og kan hende Troms, og søndag skyer det til på Nordmøre og i Trøndelag med litt regn. Områdene østafjells får trolig mer skyet vær og på Østlandet spredt regn.

Det strålende været i helgen ser ihvertfall ut til å komme som bestilt til avslutningen på sykkel-VM i Bergen. Her ventes det pent vær og temperaturer som stiger til 17-18 grader.

I starten på neste uke ser høytrykket ut til å bli liggende i øst, noe som fremdeles betyr mye fint vær vest i landet. Østafjells fremdeles skyet og mulighet for litt regn/yr.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits