Nord-Norge - værvinneren den kommende uken

kommentarer En kommentar

Et høytrykk bygger seg opp over Nord-Skandinavia og nordvestlige deler av Russland i løpet av søndag og mandag. Dette høytrykket vil gi fint høstvær til nesten hele landet både søndag og mandag. Eneste unntak er Sørlandet og Østlandet som blir påvirket av et lavtrykk over Polen og Østersjøen med østlig vind og perioder med litt regn. Østafjells vil likevel få gløtt av sol, og noe usikkert hvor mye regn som vil falle. Både på Vestlandet, i Midt-Norge og i store deler av Nord-Norge, vil temperaturene krype opp mot 20 grader om ettermiddagene, men om natta og morgenen kan en oppleve lokal nattefrost på de kaldeste stedene.

Fra tirdag vil derimot et frontsystem fra vest nærme seg Vestlandet med tilskyende vær og fra onsdag regn til store deler av Sør-Norge. Denne våte værtypen i Sør-Norge ser ut til å fortsette frem mot nest helg med noen regnbyger, og flest byger til områdene sør for Stad og Dovre. Midt- og Nord-Norge vil derimot fremdeles få frålandsvind fra øst og sørøst frem til slutten av neste uke med stort sett pent vær i Nord-Norge og fremdeles temperaturer opp mot 20 grader på de varmeste stedene. Værmessig sett blir derfor værvinneren Nord-Norge for den kommende uken, mens værtaperen blir Vestlandet, Sørlandet og Østlandet.

Ã?n kommentar

Sør

02.09.2017 kl.19:07

Joda, det ble meldt sommervær i to uker fra helgen av... det først som skjer i sør, er øspøsregn, et tordenskrall og sånt. Men pytt, vi er vant til regn nå.

Jeg skulle gjerne visst e-verkets begrunnelse for mailen de sendte med varsel om prisøkning på strømmen. Det kan umulig være vannmangel. Vi har svømmehud mellom tærne.

Skriv en ny kommentar

hits