Varierende, men ikke veldig vått

kommentarer

Høytrykksrygger vil påvirke været i positiv forstand mange steder i landet denne uken.

Idag, tirsdag blir veldig mye av landet påvirket av en høytrykksrygg. I følge nedbør-radaren er det kun noen spredte byger omkring Trøndelag og Finnmark, for øvrig er det opphold. Skydekket varierer fra omkring Trøndelag og nordlige Østerdalen og nordover, men Sør-Norge for øvrig har mye sol.


Trykk og nedbør for tirsdag 22. august.

I morgen vil et lite lavtrykk nærme seg Nordland og gi litt nedbør her. Ellers holder høytrykksryggen stand over Sør-Norge, selv om en frontsone nærmer seg sakte fra sørvest. På torsdag kommer frontsonen inn over Sør-Norge og gir trolig nedbør fra omtrent Sogn og Mjøsa og sørover, selv om dette anslaget nok kan forandre seg.


Trykk og nedbør for torsdag 24. august.

På fredag ligger det noen rester igjen over Sør-Norge for en del av dagen, men det skal bedre seg utover ettermiddagen og lørdagen ser også relativt grei ut her. I nord vil et lavtrykk utvikles fra Baltikum og nordover mot Barentshavet iløpet av fredag-lørdag og det blir dermed mer nedbør og skyer her. I tillegg også en del vind på kysten lengst nord i landet med stiv kuling på fredag slik prognosene nå ser ut.


Trykk og nedbør for lørdag 26. august.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits