Morgendagen blir varmeste junidag

kommentarer 2 kommentarer

Det er deilig når solen varmer skikkelig, og mange steder i Norges land vil i disse dager få oppleve de gode norske sommertemperaturene.

De fleste drar kanskje sydover i ferien for å kunne kjenne sommervarmen ordentlig på kroppen, for det er vi ikke akkurat bortskjemte med i vårt eget hjemland. Heldigvis får også vi sommerlige temperaturer innimellom, og dagen i dag er blant annet en slik dag. Nå klokken 14.00 lokal tid var Meråker varmest i landet med 24.7 ºC, deretter kom Soknedal med 24.4 ºC og Furuneset med 23.3 ºC. Men det er ikke bare varmt i dag, alt tyder nemlig på at morgendagen skal bli enda varmere. Aller varmest er det ventet å bli i ytre strøk på Vestlandet og Sørlandet, og sør på Østlandet. De høyeste temepraturene er markert med mørkerød farge, og i disse områdene skal temperaturene ligge omkring 25 grader! Den mørkeoransje fargen viser områder med temperaturer omkring 20 grader.

Helgetemperaturene. Der rødfargen er mørkest vil temperaturen ligge på omkring 25 grader.

Temperaturen vil igjen synke på Vestlandet lørdag, mens på søndag vil det bli kjøligere i store deler av landet. Dette skyldes at det sannsynligvis vil komme inn nye lavtrykk.

2 kommentarer

Skvatt

29.06.2017 kl.16:43

Forhufselegt. Detta skuldast berre den ofslege menneskjeskapte globale uppvarminga og ikkje noko anna. Og det er illt, ikkje gildt. Jau!

Svein Ove

29.06.2017 kl.16:44

Nå kommer sommeren og skikkelig varme for fullt i Hele Landet/Norge Uten at Nordland og Finnmarksvidda.

Maksimums temperaturer på +30 Grader. Minimums temperaturer på +20 Grader.

Skriv en ny kommentar

hits