Her kommer regnet

kommentarer En kommentar

Lavtrykket ved Island har for øyeblikket en nedbørsfront som er på vei inn mot Vestlandet, og fra i kveld av blir det vått.

I skrivende stund er nedbøren et stykke utenfor kysten av Vestlandet, mens den allerede såvidt har trekt inn over Stad. Kaldfronten beveger seg nordøst, og er ventet å treffe Vestlandet om noen timer. Denne fronten vil i løpet av kvelden gi nedbør i store deler av Sør-Norge, mens den stadig trekker seg nordøst. I forbindelse med passasjen av denne nedbørsfronten, så kan det i kveld også være utrygt for torden både på Vestlandet og i indre strøk. I morgen vil nedbørsfronten ha trekt seg nordover mot Trøndelag, og på grunn av ustabil luft vil det også her være utrygt for tordenbyger i løpet av morgendagen.

Radarbilde av nedbøren som er på vei mot Vestlandet (kl 15.00). Kartet viser hvor i landet nedbøren faller akkurat nå. Den lange grønne stripen vest for Norge er begynnelsen på nedbøren som etterhvert vil komme inn mot oss i kveld.​

På radarbildet foregår det akkurat nå også kraftige regn- og tordenbyger nord i Finland, som sakte men sikkert er på vei mot Øst-Finnmark.
 

Ã?n kommentar

Sør

15.06.2017 kl.22:02

Og i skrivende stund høljer det ned på Sørlandet. Dere bommet ikke med værmeldingen. :)

Men pytt, det var en flott dag med sol og varme, så la det regne nå.

Skriv en ny kommentar

hits