Kraftig regn på vei mot Sør-Norge

kommentarer En kommentar

Natt til onsdag kommer et nytt nedbørområde inn over sørlige deler av landet, mens høytrykk nord i Skandinavia gir stigende temperaturer over Nord-Norge.

Et lavtrykk ligger tirsdag formiddag over England som satelittbildet under viser, og tilhørende varmfront har allerede passert over store deler av Sør-Norge sør for Stad og Dovre med regn og yr.

Sent tirsdag kveld og natt til onsdag vil et nytt nedbørområde komme inn over sørlige deler av Vestlandet og over Sørlandet, før det utover onsdag trekker nordover i hele Sør-Norge. Det ventes mye nedbør sørøst i landet, med lokalt opp mot 50-90 mm i deler av Agder, Telemark, sør i Buskerud og vest i Vestfold fra natt til onsdag og frem til onsdag kveld. Ytre strøk av Hordaland, Sogn og Fjordane får lite eller ingen nedbør og gløtt av sol.I Midt-Norge og Nord-Norge er det derimot sommer på vei. Det ventes mye fint vær de neste par dagene med temperaturer opp mot 20-25 grader i Midt-Norge, 20-23 grader i Nordland og 15-20 grader i Troms og Finnmark.

Temperaturkartet under viser temperaturene torsdag ettermiddag. 

Ã?n kommentar

sør

06.06.2017 kl.13:01

Da blir nok mosa i plenen fornøyd.

Men fint nordlendingene får noe varme, for der har det vært dårlige greier.

Skriv en ny kommentar

hits