Vinteren som gjorde tilbakekomst

kommentarer En kommentar

I dag kunne flere steder på Østlandet melde om snøfall, og enkelte steder falt det tjukke snøfiller. I løpet av ettermiddagen og kvelden vil nedbøren gå mer over til regn og sludd, men det vil fortsatt komme litt snø i høyereliggende områder.

Dessverre er det ikke helt over enda. I morgen vil resten av en front ligge over Øst-Norge og det fortsetter med gråvær. Igjen kan man vente seg snø i høyereliggende områder på morgenkvisten og særlig nordlige deler av Østlandet kan få snø til frokosten.

Nedbør torsdag morgen. Grønt indikerer nedbør som faller som snø.

Det har vært noen kalde dager på Østlandet i det siste, i helgen fikk man en merkbar endring fra den ene dagen til den andre. Heldigvis er det lys i tunnelen. Lavtrykket som i dag og i morgen gir nedbør på Østlandet beveger seg videre østover mens det svekkes. Samtidig bygges et høytrykk opp over Øst-Europa og Østersjøen med en rygg inn over Skandinavia. En annen høytrykksrygg bygger seg sørover fra Svalbard og sammen vil disse gi en ganske bra start på helgen. Temperaturene vil stige og enkelte steder i Sør-Norge vil man komme opp mot 20- tallet igjen.

Temperaturer fredag
 

Ã?n kommentar

Torleif

11.05.2017 kl.04:21

Synes ikke det er dessverre at det er litt kjølig jeg for min del. Skal ikke være sydentemperaturer i Norge. Litt rart at dere alltid går ut ifra at alle ønsker det varmt, selv om majoriteten mest sannsynlig er enig med dere. ;)

Skriv en ny kommentar

hits