Variabelt påskevær i Sør-Norge

kommentarer

Flere lavtrykk skal passere over Sør-Norge denne uken, noe som gir en vekslende værtype med regn og regnbyger, og perioder med sol. Stort sett opphold sør for Stad/Dovre på tirsdag, men tilskyende i fra vest med lokalt mye nedbør på Vestlandet tirsdag kveld og natt til onsdag, med stigende temperaturer og snøgrense på 400-800 meter onsdag ettermiddag, lavest i nord. Onsdag og torsdag kan hende nedbør i form av sludd og snø på indre deler av Østlandet. Stort sett opphold østafjells på fredag.

Vestlandet  og Sørlandet får nok, slik det ser ut nå, de beste beste dagene tirsdag og torsdag. Torsdag omkring halvskyet, noen regnbyger i indre områder og snøgrense på 200-500 meter. I og med at lavtrykkene passerer over området blir det vind av varierende retninger og perioder med frisk bris til liten kuling både langs kysten og i fjellet.

Sludd og snøbyger i Trøndelag på tirsdag, fra onsdag av trolig lite nedbør i dette området, men lavtrykk sør for området gir periodevis en del skyer.Akkumulert nedbørmengde fra mandag morgen til lørdag morgen. Mest nedbør i vest, men ingen områder slipper unna.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits