Nydelige Norge fra verdensrommet

kommentarer 4 kommentarer

I dag sendte satelittene oss fantastiske bilder av landet vårt sett fra verdensrommet. Så og si hele Norge ligger badet i sol fra skyfri himmel! Det er ikke mange dagene i løpet av et år at dette skjer. Som regel er det fint i sør og skyet i nord, eller motsatt, men i dag altså satt innertieren!  Så det er bare å nyte det mens det varer!

 (Copyright: NERC Satellite Receiving Station, University of Dundee)

4 kommentarer

What??

08.03.2017 kl.04:17

Ikke er det ett bilde fra verdensrommet. Det er ett datalaga cgi bilde.. Hvorfor lyge??? Dere har ikke lyst å vise detaljerte flybilder fra arktis og antarktis da? Opps! Dere har ikke lov nei.. Stemmer det. Er det flott yrke å være pressistuert? Visste dere foressten at 99% av all mennesklig og computer,gps,mobil etc kommer fra kabler som liggger i sjøen.. Visste dere også at det går ikke an å se stjerner visst du sitter høgere enn fly eller i lufta? Takk for en fin latter! Men propagandaen deres funker ikke lenger,, hvor er bildene fra norge tatt med flyfoto? Eller satelitter som dere liker å kalle det..hvor er nær bildene? Hvor er bildene som viser kurven på jorden? Nei dette var amatør propaganda! haha

Haha

08.03.2017 kl.04:21

Måtte det 7 personer til for produsere denne barne propagandaen? Blir sjokkert visst noen eldre enn 16 år går på dette..

hahaha

08.03.2017 kl.04:24

Eg gjør så mange andre har gjort før!! Eg tilbyr herved 100000 no9rske kr til den som kan bevise at vi bur på en ball.. Eg gir 10000 kr til dei som kan bevise at satelitter eksisterer..

Eirik

08.03.2017 kl.08:58

Noen har visst gått fra tinnfoliehatten sin i dag og sluppet seg helt løs på chatten. Flott bilde! Kan ikke huske sist jeg så hele Norge uten en sky! :)

Skriv en ny kommentar

hits