Været nyttårsaften

kommentarer

Oslo 20160101.
Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix

Det har vært mye ruskevær det siste døgnet. På Vestlandet regnet det mye i går og flere steder fikk over 80 mm nedbør på 24 timer. Mest kom det på Gullfjellet der det ble registrert 93.7 mm. Ellers har det blåst kraftig fra Stad og nordover til og med Nordland gjennom natten. I morgentimene blåser det opp i full til sterk storm i Nord-Trøndelag og i Nordland.

Heldigvis ser det ut til å bli noe lettere vær utover dagen i dag og ikke minst til i kveld når rakettene skal fyres opp.

Her er en oversikt over været som ventes rundt om i landet ved midnatt i kveld:

Longyerabyen:

Halvskyet opphold. Nordøstlig bris, frisk bris utsatte steder. -8 til -10 grader.

 

Finnmark, Troms, Vesterålen og Lofoten:

Enkelte sludd- og snøbyger, flest byger på kysten. Østlig liten til stiv kuling på kysten av Finnmark, lenger sør nordøst til nordlig opp i liten kuling på kysten. Temperaturer rundt 0 grader på kysten, -5 til -10 grader i indre strøk.

 

Ofoten og Salten:

Stort sett halvskyet, opphold. Nordlig frisk bris til liten kuling utsatte steder. Temperaturer rundt fra ca -2 til +2 grader.

 

Helgeland, Trøndelag og Møre og Romsdal:

For det meste skyet. Sludd- og snøbyger, til dels regnbyger på kysten i sør. Sørvestlig frisk bris til liten kuling utsatte steder, dreiende nordlig. Temperaturer fra ca -3 til +4 grader.

 

Vestlandet:

Skiftende skydekke. Spredte sludd- og snøbyger, regnbyger på kysten. Nord-nordvestlig bris, frisk bris utsatte steder.

 

Sørlandet:

Trolig noe skyet på kysten, ellers lett til halvskyet, opphold. Nordvest bris, frisk bris på kysten. Temperaturer rundt en 5-6 grader på kysten og en 0-3 grader i indre strøk.

 

Østlandet:

For det meste lett til halvskyet opphold. Vestlig bris. Temperaturer rundt en 0-3 grader på kysten i sør og en -1 til -3 grader i indre strøk i nord.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits