Høytrykket kommer tilbake

kommentarer En kommentar

Etter noen dager med litt nedbør og skyer, kommer høytrykket tilbake!

Uken starter med denne månedens første frontsystem inn mot Sør-Norge fra vest. Dermed ventes det både i dag og i morgen skyet vær og nedbør inn over landsdelen, hovedsaklig sør for Stad og Dovre. Det er Agder og Telemark som får mest nedbør, trolig opp mot 30-40 mm på 24 timer det våteste stedene. 


Over: Værsituasjonen mandag ettermiddag. Høytrykk ligger over Øst-Europa og Lavtrykk ved Skottland/Island sender nedbør inn mot Sør-Norge.
 

Likvel er det lite som minner mot grått høstvær i prognosene fremover, iallefall for store deler av landet. Høytrykket som har gitt tørt og solrikt oktobervær over Skandinavia kommer tilbake mot midten av uken, og fra torsdag av minner værsituasjonen mye om slik den har vært i de to første ukene i oktober.

Vi kan dermed glede oss til flere flotte og solrike oktoberdager denne uken, men det finnes selvsagt noen unntak. Sørlandet og Østlandet blir også denne gangen liggende i ytterkanten av høytrykket og får mer skyer og perioder med nedbør. Nedbøren kommer hovedsaklig langs kysten. Over: Værsituasjonen torsdag 20. oktober. Høytrykket er tilbake over Skandinavia med mye pent høstvær. Trolig litt nedbør på Sørlandet, langs kysten i Midt-Norge og øst i Finnmark.

Ã?n kommentar

Christine

18.10.2016 kl.21:33

Hei koselig blogg du har! Håper du har lyst til og sjekke ut min blogg kaldt: lekerfotograf.blogg.no. Jeg er ny og ønsker å få flere lesere.

Skriv en ny kommentar

hits