Sommer i Europa

kommentarer En kommentar

Synes du at sommeren i år har vært ekstra kjip? Har du ikke fått nok sol på den bleike skrotten? Synes du det har gått sport i å slå nedbørsrekorder? Hvor ble det egentlig av supersommeren 2016?

Sommeren er offisielt over og kalenderen viser september. Vi må akseptere at sommeren er forbi og at den ble som den ble er det lite noen av oss kan gjøre noe med. Men nå står en ny og herlig årstid klar på trappene, nemlig høsten. Og høsten ser ikke ut til å skuffe oss med det første. Flere kraftige lavtrykk ligger klare i Atlanteren til å gjøre oss både forblåste og gjennomvåte, noen av dem har til og med tatt den lange turen fra USA for å bidra med sitt. Dette vil vi få bedre kjennskap til i løpet av de kommende dagene.

Om du er en av de som synes det har vært nok av dette ruskeværet, og ikke har brukt opp all sommerferien din på å sitte innendørs i campingvogna di mens det bøtta ned utenfor, så har du fortsatt tid på deg til å gjøre noe med det. Mens lavtrykkene kommer på rekke og rad inn mot våre områder, ligger lavtrykkets koselige slektning, høytrykket, og ferierer lenger sør på Kontinentet. Her kan det fristes med mye sol og sommerlige temperaturer godt over en god norsk sommerdag. Så hva venter du på? Hiv deg rundt og bestill deg en tur til sol og sommer. Fyll på med D-vitaminer og fregner (husk solkrem på den bleike skrotten!), så snakkes vi heller neste sommer igjen!

 
 

 

 

Ã?n kommentar

Skvatt

07.09.2016 kl.17:03

Orsak, men for å reisa åt detta Syden dei kallar, eller Søren som me beint fram lyt kalla det på nynorsk, reisar me jo med sånn ofseleg forureinande flymaskin. Difor lyt me seie åt alle som ynskjer å reisa der, at: NEI!, tenk på CO2-kvota di! Hald deg heime på garden istaden, snart fell den fyrste snjoen og då lyt du vêre heime og måka han or takjet ditt. Jau!

Skriv en ny kommentar

hits